Sunday, December 27, 2009

Saturday, November 21, 2009

Convocation







Lama tak update blog nie. Actually, bukan tak de masa tapi tak dapat feel..
ok lah. Berbalik pada cerita yang nak dipaparkan ni..Convocation. Csha punya Convocation telah berlangsung pada 21 November 2009 di Kompleks Islam Shah Alam. Budak2 TM nie selalu dapat special..apa dia???..Specialnya last team to performance on that day..and last team to came up for photo session...so, dapatlah bergaya dengan jubah, dapat bergambar ramai2 dengan cikgu2..
Hari tu juga Csha dgn Arissa buat story telling and juga fesyen show. Best lah time fesyen show..standing ovation lagi utk budak2 TM Dynamic kids..
Anyway congrats!!!!







Wednesday, November 4, 2009

New Look of Csha







Csha dengan gaya trendy yang ala2 angelina jolie dah rasanya..huhu..cukup suka kalau bab2 makeover nie. Caya lah Csha..


Me..

Posted by Picasa

Ammar Amsyar

Posted by Picasa

Seribu Wajah Sejuta Makna


Antara wajah2 yang menjadi kesayangan hamba..Rindu benar rasanya dengan diaorang nie..Csha boleh lah ku tatap2..yang lain nie buat i rasa rindu jer..
Posted by Picasa

Thursday, October 22, 2009

PotLuck Umah I pulak..




Potluck ini adalah hasil cadangan Aida..kalau tak silap. I ok jer..kat mana2 pun boleh. Tapi memang diaorang nie nak dtg umah aku, so welcome geng..geng2 ratu lah katakan. So, kami potluck ler..cam biasa. Tapi yang paling sedap..satay keramat. Sampai sudah tak merasa..kenapa? Tanya Mas...I menyediakan Nasi dagang..alhamdulilah..Pagi2 pergi Banting. Open House umah Ex-Opismate ayie..Awang (Fauzi). Tq yer..jumpa lah geng2 Minolta dulu. Bukan i yang keje Minolta tapi Ayie. Jumpa kak intan, Kak Ruby, Kak Aida, Hisham,Yana and Asri. Balik dalam jam 3 lebih. Tu yang baru sempat aku kukus nasi dagang tu..kesian Fahri..anak Aida. Lapar..siap bawa balang biskut raya ke hulu ke hilir..best kan..
Nanti kita wat lagi..next???




Friday, October 16, 2009

State Consumer Sales Potluck Raya 2009








Potluck Raya 2009 yang agak2 meriah and Havoc telah diadakan pada 16 October 2009. Memang seronok lah. Makanan best..orgnya pun best juga..yang penting momen..momen indah telah diabadikan dalam photosnap ini..SCS memang tak kalah kalau bab2 bergambar nie..so..kita check it out!!







Tuesday, October 13, 2009

Bukit Petaling Raya 2009





Tq yer..Bukit Petaling!!! Tahun depan jemputlah lagi..tapi kalau tak jemput pun kami sukarela datang..




Saturday, October 10, 2009

Raya di Johor..





Wan ngan Ayah datang KL. Dengan tujuan untuk berhari raya di JB. Ada tujuan dan matlamat tu..So, hari sabtu kami bertolak ke Skudai. Sampai dalam jam 12tgh..lebih2 kurang lah. Penat giler wei..riba Csha tido lagi tu.. almaklumlah..kereta kecik. Then, balik dari Skudai..kami ke Melaka. Ke Muara Sungai Duyung..again. Menjamu selera. Sampai Kajang dalam jam 10mlm. Wan ngan Ayah datang sini dari hari Khamis malam sampai lah hari Selasa. 6 malam duk umah kita. Harap2 wan ngan ayah tak jemu datang lagi..

Thursday, October 8, 2009

Wednesday, October 7, 2009

Saturday, October 3, 2009

Datang beraya

Hari ni, ada jemputan makan tengahari umah Man N Intan, jiran depan umah. Lepas tu, aku terus g giant, cari bahan2 untuk Kuew Teow Ladna. Kenapa? Yani nak datang umah. Saja jalan2..so, aku cuba lah menyediakan apa yang patut. Ayie lak ada kelas jam 4 ptg. Tak pe lah..kita tunggu yanie n man datang. Diorang sampai lebih kurang jam 5.26ptg. Dah sampai yani..tetiba, bunyi lak org bagi salam..abg nizam n ja rupanya. Diorang dari rumah terbuka Sallehudin PLR terus ke umah aku. hai..tahu lak jalan ke umah ni..cam biasa..call ayie lah tu. Okey lah..dah lapak2..sembang2..round kawasan umah..mas azila pulak yang call. Dah kebetulan ada di kawasan sekitar, apa salahnya datang umah kita. mas sampai magrib. Seronok juga bila ramai2 kan..so, terima kasih coz sudi datang yer..nanti datang lah lagi..
yang best tu, Man..Zul..Ja..semua dah biasa dah..tak malu2 dah..orait lah tu..macam tu lagi kita suka..senang...macam yani..abg zam n mas memang dah biasa cam tu...kekalkan ye..gitu lagi best..

Sunday, September 27, 2009

Hari Raya yang indah..

Suami..n anak dara ku...

Salam lebaran sekali lagi untuk kalian yang membaca blog ni. Hari raya aidilfitri dah pun berlalu tetapi suasananya masih lagi terasa. Almaklumlah..syawal masih lagi bersama kita. So, hari raya tahun ni, kami beraya di Trg. Umah i lah tu. Semua adik beradik ada kecuali abg yang sulong beraya di kg isterinya lah..
Tahun ni, selesai je menunaikan solat sunat aidilfitri, kami balik ke umah bermaafan dengan mok. So, terasa lah juga ketiadaan Chek. Dalam meriah..dalam riuh rendah..ada sedikit kesedihan. Lepas je bermaafan, kami snap ler gambar sekeping dua..actually banyak keping lah.
Agenda seterusnya, menziarahi kubur arwah Chek dan juga tok wan n tok ki. Hiba rasa hati. Ye lah ..siapa tak rasa kehilangan kan..kita mesti akan melaluinya.

Bersama adik beradik yang ada. Dari kiri belakang, i lah..azizamani (kakak yg sulong), azffalyza(adik yang bongsu), azffadyla (kakak yg ke 3), dari kiri depan, azma ( abg yg ke2) Eshah (Mok) dan Azyah (kakak yg ke2). Azmi ( abg yang sulong) tiada dalam gambar kerana beraya di Kelantan.
Di rumah Mak Teh..selepas menziarah kubur, singgah beraya plus makan di sini..bersama sepupu dan juga family ku..
Di Kubur arwah Muda bin Hamat...Alfatihah..
Bergambar bersama family...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Wedding..Mr and Mrs Bahari

Daisypath Anniversary Years Ticker